A halszeleteket mossuk át, sózzuk, borsozzuk meg. A cukkinit hosszában vágjuk vékony szeletekre, a paradicsomokat karikázzuk fel.
Terítsünk ki egy sütőpapírt, fektessük rá a halszeleteket, osszuk el rajta zöldségeket. Csomagoljuk a papírba a halat úgy, hogy légmentes batyut képezzen, a végeket jól tekerjük össze. Nincs szükség zsiradék hozzáadására, mivel a zöldségek és a hal levében párolódik készre az étel.
Tegyük 200 ˚C-ra előmelegített sütőbe kb. 20 percre, majd óvatosan csomagoljuk ki a forró papírból. Rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.