Előkészítés:a zöldséget nem túl puhára megpároljuk, a leveles tésztát hagyjuk kiolvadni.
A tejszínt összekeverjük a felvert tojással, 1/3-nyi reszelt sajttal, majd sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.
Elkészítés: Egy viszonylag magas peremű tepsit kikenünk vajjal, vagy olajjal. A leveles tésztát úgy tesszük bele a tepsibe, vagy tortaformába, hogy legyen pereme. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a felszíne megkeményedík. Ekkor rátesszük a párolt zöldséget, majd a tejszínes masszát. Kb. 20 percig sütjük, tűpróbával ellenőrízzük, hogy a tejszínes massza megsült-e. A végén a maradék sajtot ráolvasztjuk a zöldségtorta tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.