Elkészítés: A krumplikat megkapirgálom, a spárgák végeit levágom. Sós, cukros vízben felteszem főni egy serpenyőben. Közben a fokhagymát és a petrezselymet aprítom, a sajtot lereszelem.
A spárgákat 8 perc után kiveszem, kettesével betekerem a sonkába és a baconbe. Majd kiveszem a krumplikat is, a főzővízet félreteszem.
A serpenyőbe locsolok olívaolajat, belerakom a spárgákat és krumplikat, s 180 C fokra előmelegített sütőben megsütöm, a végén átkapcsolok grill fokozatra (200 C fok).
Közben egy másik serpenyőben kevés olívaolajon megolvasztom a vajat, benne megkapatom a fokhagymát, öntök rá tejet, szórok rá lisztet, beleszórom a sajtot, fűszerezem, öntök rá fehérbort. Jól elkeverem, félreteszem.
A spárgát és krumplit a sajtszósszal tálalom, megszórom petrezselyemmel, teszek rá kaprigyömölcsöket. Fehérbor illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.