A sütőtököt meghámozzuk, félbevágjuk, a magjait kikaparjuk. A húsát kb. 2,5 cm-es kockákra vágjuk, és tűzálló tálba tesszük. Rácsipkedünk 3 dkg vajat, megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk 4 db felaprított zsályalevéllel. 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, és 30 percig sütjük, vagy amíg a sütőtök megpuhul.
A gnocchit forró, sós vízben kb. 3 perc alatt kifőzzük, vagy amíg feljönnek a víz felszínére, majd leszűrjük.
A gnocchit a sült tökhöz keverjük, és megszórjuk további 4 db felaprított zsályalevéllel. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, majd megszórjuka reszelt parmezánnal.További 3 dkg vajat csipkedünk rá, és visszatesszük a sütőbe 10 percre. Aranybarnára sütjük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.