Egy nagyobb fazékban kevés sóval és olívaolajjal vizet forralunk, ha lobog, beledobjuk a tésztát. Kb. 9-10 perc alatt készre főzzük (al dente).
Ha elkészült, leszűrjük, hideg vízzel átöblítjük, és jól lecsepegtetjük.
Közben a szószt kis lábasban néhány perc alatt felmelegítjük. Ha minden kész, tálaljuk.
Mély tányérba négy részre osztjuk a tésztánkat, a közepére kanalazzuk a paradicsomszószt, parmezánforgáccsal megszórjuk, a friss bazsalikomot, a rukkolát és az olívabogyót ízlésesen eloszlatjuk a tányéron.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.