Kevés olívaolajon fehéredésig sütjük az apró kockákra vágott csirkemellet. Ezután sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárított bazsalikommal, és a zúzott fokhagymát is hozzákeverjük.
A darabolt paradicsomot a sűrített paradicsommal együtt a csirkéhez adjuk, majd annyi vízzel felöntjük, hogy a szósz jó krémes legyen. Amikor a csirke már majdnem megpuhult, a zöldborsót is hozzáöntjük, majd készre főzzük.
A tésztát a csomagoláson olvasható útmutatás szerint forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd a paradicsomos csirkemellel jó alaposan összekeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.