Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Minestrone recept
Minestrone
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Mákos guba  recept
Mákos guba
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Rozsliszt

Receptek rozsliszt hozzávalóval

Leírás

A rozs a búza után a legfontosabb gabonafélénk. A belőle őrölt rozsliszt B-vitaminban, kalciumban, magnéziumban, foszforban gazdag. Támogatja az immunrendszert, növeli a fizikai aktivitást.

Rozslisztből leginkább kenyeret sütnek, de süteményekhez, tésztaételekhez, sőt főzelékek sűrítéséhez is kiváló. Megkülönböztetünk világos és sötét rozslisztet, amely a maghéj-tartalomra vonatkozik. A rozskenyér sűrűbb, tömörebb, ám egészségesebb a fehérkenyereknél.

Tápérték(100 g)
349 kcal Energia
1.5 g Zsír
63.6 g Szénhidrát
10.9 g Fehérje
Rozsliszt receptek (85 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.