Elkészítés: A 70 dkg lisztet az 1 tojással, 1 dl olajjal, a felfuttatott élesztővelés a kefirrel összegyúrjuk. Csinálunk 8 cipót. Megkelesztjük.
A margarint 1 evőkanál sóval kikeverjük, négyfelé osztjuk. Egy cipót kerekre nyújtunk (én minél nagyobbra szoktam nyújtani), megkenjük egy rész sós margarinnal, rátesszük a következő kerekre nyújtott cipót. Ezután 8 cikkre vágjuk. Feltekerjük, megkenjük tojással, és reszelt trappista sajtot szórunk rá, majd kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.