A csokikrémes-diós kocka kekszes alapjához a margarint olvasszuk meg. A diót és a kekszet őröljük finomra, szórjuk keverőtálba, keverjük hozzá a cukrot, majd fokozatosan az olvasztott margarint. Gyúrjuk össze, ha nem áll össze, tegyünk hozzá néhány evőkanál tejet.
Egy közepes méretű tepsit béleljünk ki sütőpapírral vagy alufóliával. A kekszes alapot nyomkodjuk bele, tegyük hűtőbe.
Közben készítsük el a krémet. A tejből mérjünk ki 100 ml-t, és keverjük simára benne a pudingport. A többi tejet tegyük egy lábasban a tűzre, kezdjük el melegíteni, és tördeljük bele az étcsokit. Kevergetve lassú tűzön főzzük addig, amíg a csoki teljesen megolvad. Csorgassuk hozzá a pudingporos tejet, és folyamatos keverés mellett főzzük sűrűre. Húzzuk le a tűzről, fedjük le, és hagyjuk kihűlni.
A kihűlt pudingba robotgéppel dolgozzuk bele a puha, kis kockákra vágott margarint és a porcukrot. A hideg habtejszínt félig verjük fel, adjuk hozzá a zselatint, majd verjük kemény habbá. Forgassuk a krémhez.
Kenjünk néhány evőkanálnyi krémet a kekszes alapra. Rakjuk ki egész és darabolt babapiskótákkal, majd simítsuk rá a többi krémet. Tegyük egy éjszakára hűtőbe, tálalás előtt szórjuk meg kakaóval, és vágjuk szeletekre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.