A franciasaláta elkészítéséhez a burgonyát, a répát és az almát megpucoljuk, majd ezeket és a csemegeuborkát is feldaraboljuk.
A burgonyát, a zöldborsót és a répát is külön-külön megfőzzük, majd a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük.
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, kettévágjuk és a sárgákat eltávolítjuk.
A sárgákat a mustárral, majonézzel, a vajjal, sóval, borssal és cayenne borssal összedolgozzuk, majd a tojásfehérjébe visszatöltjük egy habcsöves zsák segítségével.
Nézd meg a kaszinótojás franciasalátával elkészítését videón!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.