A virsliket keresztben ketté vágjuk, a hurkapálcikákat is ketté törjük és a virsli közepén átszúrjuk. A virslit fél centinként átvágjuk. A leveles tésztát kinyújtjuk, csíkokat vágunk belőle és a virsli szeletek mellett befűzzük. Az étolajat felforrósítjuk és a tésztás virsli mindkét oldalát megsütjük.
A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, félbe vágjuk. A tojássárgáját csomómentesen összekeverjük a majonézzel, a mustárral, vajjal és a fűszerekkel. Ezután az így kapott krémet visszatöltjük a fél tojásokba.
Vízben a zselatint egy kis lábosban elkeverjük. Tűzre téve feloldjuk. Egy kicsit hűtjük és a 3 evőkanál majonézes tejföllel összekeverjük. A kaszinótojásokat lefordítva, a töltelékkel lefelé tesszük egy tálcára , aztán bevonjuk az összekevert zselatinos tejföllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.