1 fej apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítok. 2 szem krumplit, 1 nagyobb cukkinit kis kockákra vágok, 30 dkg karfiolt rózsáira szedek és 1 sárgarépát karikára vágok. 1 paradicsomot meghámozok, kimagozom és csíkokra vágom. Az összes zöldséget néhány percig a hagymás olajon pirítom, majd felöntöm 1 liter vízzel. Gyengén sózom és beledobok egy zöldségleves-kockát. Ha a zöldségek puhára főttek aprótésztát /csillag, eperlevél stb./ főzök a levesbe. Apróra vágott petrezselyemmel szórom és fokhagymás piritóssal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.