A virslis lecsó elkészítéséhez elsőként finomra vágjuk a hagymát, amit olajon arany színűre pirítuk, majd 1 dl vízzel felöntjük és addig főzzük, míg zsírjára sül.
Ezalatt a paradicsomot forró, lobogó vízbe mártjuk, meghámozzuk és felkockázzuk.
A paprika csumáját eltávolítjuk és felkarikázzuk. Az elkészült hagymára dobjuk a pradicsomot, sózzuk és hagyjuk, hogy levet eresszen. Rátesszük a pirospaprikát, majd a felkarikázott zöldpaprikát is.
Fedő alatt gyakran kevergetve főzzük. Amikor kezd megpuhulni, hozzáadjuk a ujjnyi vastag karikákra vágott virslit is, és készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.