A tojásokat kézi habverővel felverjük egy nagy tálban. Folyamatos keverés mellet, elkezdjük hozzáadni a lisztet. Ha alaposan besűrűsödött, hozzáöntjük az olajat (folyamatos keverés mellet).
Elkezdjük a sűrű masszához felváltva beleönteni a tejet és a szódavizet. (közben folyamatosan adjuk hozzá a lisztet). A hozzávalókat összekeverjük, majd hozzáadjuk a sót és a cukrot.
A masszát félrerakjuk pihenni kb. 30-60 percre. Ha egy éjszakát áll, úgy még finomabb! (Persze a pihentetés kihagyható lépés, de sokat dob az ízén.)
A "pihenő" lejártával kisütjük őket egy serpenyőben. Minden palacsinta előtt vékonyan beolajozzuk a serpenyőt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.