Elkészítés: 1. A burgonyát és a paszternákot meghámozunk, összekockázzunk, és feltesszük főni úgy, hogy a víz kétujjnyira ellepje. Ha megfőtt, leszűrjük, áttörjük.
2. 10 dkg vajat felmelegítünk, 2 dl tejet hozzáadunk, sóval, szerecsendióval ízesíthetjük. Lassú mozdulatokkal simára keverjük.
3. 10 dkg vajon megpirítjuk a póréhagymát és a fokhagymát, adunk hozzá babérlevelet, feketeborsot, mustármagot.
4. Felengedjük fehérborral és halalaplével (lehet zöldségleves vagy víz is), és a felére beforraljuk.
5. Majd hozzáadunk 1 dl tejszínt, 15 dkg mustárt, 1 evőkanál mézet, sóval ízesítjük. 2 evőkanál vízzel elkevert étkezési keményítővel sűrítjük. Dúsíthatjuk tejföllel, kiegészíthetjük petrezselyemzölddel, kaporral, kaprival…
6. Az afrikai harcsafilét felszeletelünk, sózzuk, réteslisztben megforgatjuk, olajban szép pirosra sütjük, papírszalvétán leitatjuk tálalás előtt.
7. A kisütött harcsát a pürével és a mustármártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.