Elkészítés: Tésztához valókat összekeverem, dagasztom, majd 1 órácskát kelesztem. Kezdőknek mondom: azért az élesztőt futtassátok fel kis meleg tejben előtte! :-)
Lisztezett deszkán vékonyra nyújtom a tésztát, kb. 10 centis kockákra vágom. Az almát lereszelem, kicsavarom, ízesítem. Minden kocka közepére csipetnyi zsemlemorzsát szórok, mert az alma pici levet ereszt. Két szemben lévő oldalát összecsípem, tojásfehérjével megkenem a tetejét, és előmelegitett sütőben 20-30 perc alatt készre sütöm. Porcukorral meghintve kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.