A mártáshoz nagyon finomra aprítjuk a hozzávalókat, majd a majonézhez keverjük.
A salátához megsózzuk a vékonyra szeletelt lilahagymát, és elkeverjük a mézzel és az almaecettel. Pár percig pácoljuk, majd összeforgatjuk a julienne-re vágott almával és zellerrel, valamint a chia maggal, az apróra vágott petrezselyemmel és a zöld chilivel.
Tányérra halmozzuk, és a mártással, amiből mindenki ízlése szerint keverhet a salátához.
Megjegyzés
A saját konyhakertünkben termeszetett házi zöldségnél nincs jobb, ám kialakítása nem könnyű feladat. Szerencsére március 22-24. között, a Papp László Budapest Sportarénában, a Gardenexpón erre is találsz megoldást! A háromnapos rendezvényen minden kertimádónak adott a lehetőség, hogy személyre szabott tanácsokat kérjen profi szakemberektől, a többi között konyhakert témakörben!
Recept: Gyepes Gabojsza
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.