Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott csirkemájat, az összetört fokhagymát, megszórjuk egy kevés borssal. Mikor már majdnem kész, hozzáadjuk a kockára vágott almákat is, és addig sütjük, míg az alma megpuhul. A tésztával kibélelünk egy tepsit vagy egy nagyobb pizzaformát, rásimítjuk a májas-almás tölteléket, rácsorgatunk 2-3 evőkanál mézet, ízesítjük bazsalikommal, majd előmelegített sütőben közepes hőfokon megsütjük. Jó, ha a tészta elő van sütve egy kicsit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.