Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk, gyengén kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatva hirtelen átsütjük. A tarjaszeleteket tepsibe rakjuk, mindegyikre rakunk 1-1 mellszeletet. Az almát lereszeljük, kinyomjuk a levét, hozzákeverjük a fahéjat, majd a hússzeletekre púpozzuk. A margarinból, a liszből és a tejből besamelt főzünk, végül belekavarjuk a reszelt sajtot, ha kell, utánasózzuk, és az almás húsra öntjük. Sütőbe tolva kb. 40-45 percig sütjük 180 fokon. Párolt rizzsel vagy vajas burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.