Az olajat felforrósítjuk, és üvegesre sütjük rajta a meghámozott, nagyobb cikkekre felvágott hagymát. Rádobjuk a megtisztított, lehártyázott, felkockázott májat, azt fehéredésig sütjük, majd szűrőlapáttal kiszedjük, és félretesszük.
A serpenyőben visszamaradt hagymás olajhoz adjuk a kimagozott, felcsíkozott paprikát a megmosott, kimagozott, cikkekre vágott almával együtt, és mindkettőt megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az olívabogyót, a májat, továbbá a bort, és az egészet addig pároljuk, amíg a máj megpuhul. Végül sózzuk, borsozzuk. Friss kenyér illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.