Előkészítés: A lisztet egy tálba szitáljuk. A közepébe mélyedést nyomunk, beletördeljük az élesztőt, rászórjuk a cukrot, beleöntünk kb. 1,2 dl vizet, és kevés liszttel elkeverjük. Lefedjük, és meleg helyen kb. 10 percig kelni hagyjuk. Hozzákeverjük a konyakot, kevés sót, alaposan összedolgozzuk, és 30 percig kelni hagyjuk.
Elkészítés: Amíg a tészta kel, a sonkát csíkokra vágjuk, a paradicsomot megmossuk, felszeleteljük, a fokhagymát átnyomjuk, a hagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és a húsát karikákra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Az
oregánóval, a kakukkfűvel, fűszerezzük. A tésztát átgyúrjuk, kör alakúra kinyújtjuk. Megolajozunk egy sütőlapot, ráfektetjük a tésztát, és rákenjük a hagymás masszát. Megszórjuk a sonkacsíkokkal, felváltva rátesszük az paradicsom- és almakarikákat. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tojást elkeverjük a sajttal, az almára öntjük/kenjük, és a pizzát kb. 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.