A friss bazsalikomleveleket, a félbevágott, kikanalazott avokádót, a diót, a frissen facsart citromlevet és a fokhagymát konyhai aprítógépbe tesszük, majd megsózzuk és krémesre pépesítjük.
Meglocsoljuk az olívaolajjal, és még egyszer átturmixoljuk, hogy sűrű, krémes állagot kapjunk.
Borssal ízesítjük, majd mártogatósként, pirítóssal vagy tésztával kínáljuk.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A villámgyors AVOKÁDÓPESTO
Megjegyzés
Nagyon egyszerű elkészíteni ezt a különlegesen finom avokádókrém receptet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.