A padlizsánt megmossuk, meghámozzuk, felkarikázzuk, és mindkét oldalát megsózva 20 percig állni hagyjuk, amíg a keserű levét kiengedi.
Közben a hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk.
A padlizsánt bő vízben átmossuk, ha lecsöpögött, lehántjuk a héját, majd felkockázzuk.
A felhevített olajon megfonnyasztjuk a vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk a padlizsánt. Megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt, gyakori keverés közben puhára pároljuk.
Turmixgépbe vagy késes aprítóba tesszük, hozzáadunk egy kevés citromlevet, és krémesra daráljuk. Ha szükséges, sóval, borssal utánaízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.