A darált mandulát és a datolyát egy késes aprítóba tesszük és összemixeljük. Egy tortaformát kibélelünk folpackkal, vagy sütőpapírral és belenyomkodjuk a masszát. Hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a krémet.
Az avokádót meghámozzuk, kettévágjuk, a magját kiszedjük. Kisebb darabokra vágjuk, majd a kakaóporral, a kókuszolajjal és a nyírfacukorral az aprítóba tesszük és krémesre dolgozzuk. A csokikrémet a tortára simítjuk. A tetejét megszórhatjuk kakaóporral és díszíthetjük félbevágott mandulával. 2-3 órára visszatesszük a hűtőbe, majd felvágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.