Elkészítés: A kekszet összetörjük (kézzel, majd sodrófával). A vajat felmelegítjük és beletesszük az előzőleg összetört kekszet, összekeverjük, majd még melegen egy tortaforma aljába simítjuk, és betesszük a hűtőszekrénybe hűlni.
A csokit lereszeljük, a tejszínt kemény habbá verjük. Külön edényben összekeverjük a sajtkrémet, a Baley's-t, a porcukrot, a reszelt csoki egy részét (a többit díszítéshez használjuk), s legvégül hozzáadjuk a kemény habbá vert tejszínt, s ezzel is összekeverjük.
Az ízesített sajtkrémet ráöntjük a vajas kekszre. Elsimítjuk, és a megmaradt reszelt csokival díszítjük. Ezután visszatesszük a hűtőbe legalább 3 órára. Ezután fogyasztható (másnap még finomabb).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.