Elkészítés: A felhevített olajba szeletelt vöröshagymát teszünk, és megsózzuk. Kevés vizet öntünk rá, és visszapirítjuk.
A csirkemellet feldaraboljuk, a zöldségeket apró kockákra vágjuk.
Amikor a hagyma megpárolódott, hozzáadjuk a csirkemellet. Megvárjuk, amíg a hús teljesen kifehéredik, és beletesszük a felkockázott sárgarépát. Kicsit borsozzuk, majd rádobunk egy csokor apróra vágott petrezselymet.
A kockára vágott paradicsomot, és paprikát is a húshoz adjuk. Ha megpárolódott, felöntjük vízzel, teszünk bele fokhagymát, a tetejét pedig megszórjuk pirospaprikával.
Felforraljuk, majd beletesszük a felaprított gombát és a felkockázott burgonyát. Megszórjuk finomra vágott kaporral.
A keményítőt feloldjuk vízben, és a forrásban lévő leveshez adjuk. Kevergetés közben még tejszínnel is sűrítjük, és összeforraljuk.
Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.