Elkészítés: Egy nagyobb lábasban megforrósítom az olajat, a szalonnát apróra vágva megpirítom benne. Hozzáadom az apróra vágott hagymát, kicsit megfonnyasztom, rádobom a csíkokra vágott húst, és puhára párolom.
Közben fűszerezem sóval borssal.
Ha megpuhult, hozzáadom a megtisztított, összevágott gombát, és ha ez is puha, fűszerpaprikával és tejföllel gazdagítom, kevés vízzel felöntöm.
Felforralom, és rászórom a tésztát, de nem keverem össze. Ha szükséges, a levét pótolom annyira, hogy a tésztát ellepje.
Ha a tészta megfőtt, elzárom a tüzet, és a juhtúrót a tészta tetejére morzsolom, majd lefedem néhány percre, míg a túró ráolvad.
Nem keverem össze, úgy tálalom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.