A karamellhez pirítsuk a kókusztejet a cukorral borostyánszínűre, adjuk hozzá a vajat, majd a tejszínt, végül ízesítsük a vaníliával és a tengeri sóval.
A palacsintához szitáljuk tálba a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, 1 csipet sót és a porcukrot. A kefirt pürésítsük a banánnal, adjuk hozzá az olvasztott vajat és a tojást, majd keverjük a lisztes keverékhez. Pihentessük 30 percet.
Egy serpenyőben forrósítsunk fel néhány csepp olajat, és csorgassunk rá 1-2 evőkanálnyit a tésztamasszából. Mindkét oldalát süssük aranyszínűre, majd tegyük tányérra. Ugyanígy készítsük el a többi palacsintát is, és rétegezzünk adagonként 6 darabot egymásra.
A tejcsokihabhoz olvasszuk meg a csokoládét a mogyorókrémmel, majd hagyjuk kihűlni. A tejszínt verjük lágy habbá, majd vékony sugárban öntsük hozzá a csokit. Forró vízbe mártott kanállal halmozzuk a habot a palacsintatornyok tetejére, végül locsoljuk meg a karamellszósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.