Előkészítés: A fehér tortabevonó csokoládét kis darabokra tördeljük.
Előkészítjük a gőzfürdőt.
Elkészítés: A vajat a porcukorral, a tojássárgájával és a pálinkával habosra keverjük. A csokoládét a gőzfürdőben felolvasztjuk, a krémbe keverjük, és hagyjuk kihűlni. A hideg krémet a kézi robotgéppel habosra keverjük, és csillagcsőrös habzsákba szedjük. A minyonpapírkákba 1-1 aszalt barackot fektetünk, és rányomunk egy falatnyi csokoládékrémet. Beletűzdelünk 2-3 mandularudacskát, és a hűtőben hagyjuk megdermedni.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 darab: 56 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.