Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, a fehérjét habnak felverjük, majd fakanállal a többi hozzávalót belekeverjük. Egy 25x35 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát beleöntjük, majd előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt tűpróbáig sütjük.
A krémhez a margarint a túróval, a cukorral és a citromhéjjal simára keverjük, majd a már kihűlt tésztára kenjük.
A barackokat vékonyan felszeleteljük, a levéből a zseléporral a leírás szerint zselét készítünk. A barackokat a krémre rakosgatjuk, a zselével bevonjuk, és hűtőben állni hagyjuk 2-3 órát tálalás előtt.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.