Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, a fehérjét habnak felverjük, majd fakanállal a többi hozzávalót belekeverjük. Egy 25x35 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát beleöntjük, majd előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt tűpróbáig sütjük.
A krémhez a margarint a túróval, a cukorral és a citromhéjjal simára keverjük, majd a már kihűlt tésztára kenjük.
A barackokat vékonyan felszeleteljük, a levéből a zseléporral a leírás szerint zselét készítünk. A barackokat a krémre rakosgatjuk, a zselével bevonjuk, és hűtőben állni hagyjuk 2-3 órát tálalás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.