Elkészítés: A bárányt besózzuk, beirdaljuk az inas részeknél. Serpenyőben elősütjük az olajon a zöldfűszerekkel, majd 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük. 5-10 percet pihentetjük a meleg sütőben.
A zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk, és szódabikarbónás vízben leforrázzuk, leszűrjük. A vajat serpenyőben megolvasztjuk, a vékony szeletekre vágott fokhagymát beletesszük, majd a leszűrt zöldségeket is hozzáadva, sóval fűszerezve, fedő alatt puhára pároljuk.
A tojásokat 8 perc alatt megfőzzük, majd meghámozzuk, cikkekre vágjuk.
A mártáshoz a vajat megolvasztjuk, beleszórjuk a lisztet, elkeverjük a tejjel, sózzuk, fűszerezzük, és kevergetve főzzük, végül hozzákeverjük a tejfölt és a tormát.
Az omlósra sült bárányt a fokhagymás-vajas zöldségekkel, a tojáscikkekkel és a tormamártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.