Elkészítés: Kedvenc közepes fazekunkban a finomra vágott vöröshagymát, a babérlevelet, a feketeborsot a borral és a tárkonyecettel feltesszük főni. Fedő alatt mintegy a felére befőzzük. Tüllruhán vagy finom szűrőn át habüstbe szűrjük, hozzáadjuk a tojássárgáját, sózzuk, majd vízgőzön felverjük. A vízgőzről levéve állandó keverés közben hozzáadjuk a felolvasztott és írótól leszűrt teavajat. Végül őrölt fehérborssal, szűrt citromlével és a tárkonnyal ízesítjük.
Angolos húsokhoz, ürübordához, pástétomokhoz adjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.