Elkészítés: Az élesztőt kicsi cukros tejben felfuttatjuk, majd a tészta hozzávalóival összegyúrjuk. 1,5-2 órát kelesztjük. 4 cipót csinálunk belőle. A diós és mákos töltelékkel (a darált diót és mákot kicsi tejjel és cukorral, valamint reszelt citrom- és narancshéjjal összekeverjük) megkenjük, feltekerjük, és tojássárgájával megkenjük. Fél órát hidegen pihentetjük. Megkenjük tojásfehérjével, és még fél órát szobahőmérsékleten pihentetjük. Előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.