A pudingot kifőzzük a vaníliás cukorral és a kristálycukorral, jó sűrűre! Nem kötelező az egész doboz tejet hozzáadni, ha sűrűbb állagot akarunk.
Amikor még meleg de már nem forró, a felét rátesszük a piskótalapra, majd rápakoljuk szépen a csomag kekszet (vaníliás karikát). Erre mehet rá a puding másik fele hogy szépen betakarja. Félretesszük.
Gőz fölött a boci csokit felolvasztjuk, ez is lehet kicsit sűrűbb majd a pudingra ráfolyatjuk. Hűtőbe vagy hideg szobába/kamrába tesszük 1 napra, így másnapra puha és finom lesz.
Megjegyzés
A recept saját! A páromnak csináltam a hónapfordulónkra! Hétvégi nasinak is elsőosztályú! Az egész családnak ízlett! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.