Elkészítés: A hozzávalókból pörköltet készítünk, belerakjuk a fűszereket, a szerecsendió felét belereszeljük, a másik felét akkor, amikor már majdnem kész a pörkölt. A 2 gerezd fokhagymát is belereszeljük, kivesszük a babérlevelet és a szegfűborsot.
A tojásból, sóból, vízből, lisztből és az apróra vágott kaporból nokedlit készítünk, és a szokásos módon kifőzzük.
Kiszedjük, rátesszük a 2 kanál olajat, rámorzsoljuk a túrót, jól összekeverjük.
Káposztasalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.