Elkészítés: 1. A tésztához a lisztet, a 20 dkg porcukrot, a margarint, a sütőport és a tojások sárgáját a tejföllel összedolgozzuk
2. Három részre osztjuk, amiből lapokat sodrunk.
3. Mielőtt megsütnénk, elkészítjük a tészta tetejére a tojásfehérjéből és a cukorból keményre vert habot, és a tetejére kenjük. Dióval megszórjuk, majd a három lapot egyenként megsütjük a tepsi hátulján.
4. Miközben sül a tésztánk, elkészítjük a krémet, amit majd a lapok közé töltünk. A krémhez a pudingport és a tejet felfőzzük, a porcukrot és a margarint kikeverjük. Ha kihűlt, akkor a két masszát összekeverjük, s a kihűlt lapokat megkenjük vele.
5. Díszítésként a tetejére forró víz felett megolvasztott csokit csorgatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.