Elkészítés: A csirke- vagy pulykamellfilét felkockázom, megsózom, feketeborssal, őrölt köménnyel ízesítem, és nagyon kevés olajon hirtelen megpirítom - lehetőleg egyenletesre - a húskockák minden oldalát. Ha kész, kiöntöm egy nagy tálba, lehetőleg olaj nélkül.
Közben elkészítem a mártást: A joghurtot és a tejfölt összekeverem, majd hozzáadom a hagymát lereszelve, a reszelt fokhagymát, frissen reszelt szerecsendiót, fehérborsot, kicsi sót és egy kevés frissen facsart citromlevet. Alaposan összekeverem, és a már megsült húsra öntöm, jól megkeverem, hogy a húst beborítsa a mártás. Ezután a salátaleveleket csíkokra vágom, a mártásos húshoz keverem, hozzáöntöm a leszűrt kukoricát, majd sorban az uborkát, paradicsomot, retket kis kockákra vágva, a zöldhagymát karikázva zöldjével együtt, majd a répát lereszelve adom a húshoz. Enyhén megsózom, frissen facsart citromlével meglocsolom, majd nagyon alaposan összekeverem az egészet. A hús megmaradt olajában megforgatom a rizst, megsózom, megszórom ételízesítővel, majd felöntöm elegendő vízzel, és puhára főzöm, gyakran kevergetve. Ha langyosra hűlt a rizs, már tálalhatom is a rizs mellé a húsos salátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.