Elkészítés: A megmosott csirkét 8 részre vágjuk, a felolvasztott margarinon megpíritjuk, majd félrerakjuk. A visszamaradó zsiradékban a hagymát üvegesre pároljuk, majd 1 kiskanálnyi curryvel megszórjuk. A csirkét beleforgatjuk, megsózzuk, borsozzuk.
A narancsot vékony csíkokra, a gombát cikkekre vágjuk, majd mindkettőt a csirkéhez adjuk. A paradicsompürét elkeverjük a tejszínnel, a tejföllel és 1 deci vízzel, és a húsra öntjük. Nagy lángon felforraljuk, majd lefedve 25 perc alatt puhára főzzük.
Végül hozzákeverjük a mogyorót és az ananászt, párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.