Elkészítés: A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük. A tojássárgákat összekeverjük a kólával és a sütőporos liszttel, majd hozzáadjuk óvatosan a fehérjéhez. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 180 °C-ra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük (kb. 20 perc).
A krémhez a tejet, lisztet és cukrot összefőzzük. Belekeverjük a kókuszreszeléket, majd a sűrített tejet.
A kihűlt tészta tetejére kenjük a krémet, a tetejét meg lehet szórni még kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.