A vörös- és a fokhagymát apró kockákra vágjuk. Lábosban felhevítünk 1 ek olívaolajat, és beletesszük a rozmaringágat. Hozzáadjuk a kétféle hagymakockát, és üvegesre pároljuk. Belekeverjük a paradicsompürét, majd a passzírozott paradicsomot, és kb. 2 perc főzés után kiemeljük a rozmaringot. Rúdmixerrel pürésítjük a szószt, és rövid idő alatt sűrűbbre főzzük. Sózzuk, borsozzuk.
A brokkolit apró rózsákra osztjuk. Forrásban levő sós vízben, a csomagoláson olvasható utasítás szerint kifőzzük a tésztát. A főzési idő vége előtt kb. 6 perccel hozzáadjuk a brokkolit.
Az ecetet sóval, borssal, cukorral ízesítjük, és adagonként hozzákeverünk 3 ek olívaolajat. A felhevített vajon megpirítjuk a lisztet. Állandó keverés mellett felöntjük a levessel meg a tejszínnel, majd felforraljuk, és 2 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a reszelt sajtot.
A cikkekre vágott paradicsomot a magos rész eltávolítása után apróra kockázzuk. A tésztát a brokkolival együtt leszűrjük, lecsöpögtetjük, és a paradicsomszószba forgatjuk. A salátaleveleket elosztjuk tálkákban, és meglocsoljuk az ecetes-olajos öntettel. A brokkolis tésztát adagonként tányérokra szedjük, és sajtmártást merünk rá. Paradicsomkockákkal és parmezánnal megszórva, bazsalikomlevéllel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.