A zöldborsót megtisztítuk, a brokkolit rózsáira szedjük. A hagymát felkockázzuk, és kevés olajon üvegesre dinszteljük, majd rátesszük a borsót és a brokkolit, fedő alatt, pici vízzel puhára pároljuk.
Sózzuk (pici cukor is mehet bele), megszóruk finomra vágott petrezselyemmel, liszttel meghintjük, majd felöntjük tejjel, és 3-4 percig főzzük. Végül beletesszük a kurkumát, szép sárga és illatos lesz tőle az egész.
A csirkemellet felaprítjuk, és kevés olajon, sóval, csirke fűszerrel megszórva megpirítjuk, majd a főzelékkel együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.