Elkészítés: Az alaposan lesúrolt krumplit héjában főzzük sós vízben húsz percig. Hámozzuk meg, szárítsuk és hűtsük, majd reszeljük le, vagy vágjuk éles késsel vékony csíkokra. Teflonserpenyőben süssük ki a csíkokra vágott húsos szalonnát. Adjuk hozzá a felszeletelt, vékony csíkokra vágott hagymát és pirítsuk együtt öt percig. Keverjük össze a lereszelt burgonyát a szalonnás hagymával, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Az olajat és a vajat forrósítsuk meg nagy serpenyőben. Tegyük bele a keveréket szétterítve, falapáttal elegyengetve kerek formára. Ha aranybarnára sült az alja, szórjuk rá a reszelt sajtot. Addig süssük, míg a sajt elolvad. Azonnal tálaljuk párolt spenóttal, és buggyantott tojással vagy tükörtojással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.