Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk megmossuk, majd összekockázzuk. Egy nagy lábasba felteszünk enyhén sós vizet forrni, majd a burgonyakockákat és a makarónit a forrásban lévő vízbe tesszük, és 10 percig főzzük. Ezután lecsepegtetjük, és egy nagy tálban a vajjal összeforgatjuk, és hagyjuk kihűlni. A hagymát megtisztítjuk, majd apró kockára vágjuk, a pertezselymet megmossuk és lecsepegtetjük. Mindkettőt a burgonyás tésztával összeforgatjuk. A tojást, a tejszínt és a sajtot habosra keverjük, sóval, borssal és a szerecsendióval ízesítjük, majd a tésztára öntjük. Kivajazzuk a tepsit, és a kész masszát beleöntjük. A sajtszószt elkészítjük, ahogy a tasak hátulján le van írva, majd ha egy kicsit kihűlt, ráöntjük a tészta tetejére, majd reszelt sajtot szórunk rá, és 180 fokon sütjük 30 percig.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.