Elkészítés: A tésztához a tojást a cukorral habosra verjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot, a kakaóport, a közepes citrom héját és a végén az étolajat. Jól elkeverjük, aztán olajozott, lisztezett tepsibe öntjük, majd 150 fokon tűpróbáig sütjük. Ha kész, kiborítjuk a tepsiből, és amíg még langyos félbevágjuk, és hagyjuk hűlni.
A krémhez a vaníliás pudingot keményre főzzük a tejjel és cukorral. Ha már nem annyira forró, beletesszük a margarint, és habosra keverjük. Elfelezzük, az egyik felét a tésztára kenjük, a másik felébe belekeverjük a kakaót és az őrölt kávét, majd ezt is a fehér krém tetejére kenjük. Rátesszük a piskótalap tetejét, majd gőz fölött olvasztott tejcsokival leöntjük, és betesszük a hűtőbe dermedni.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.