Elkészítés: A tészta hozzávalóit tedd egy tálba, és mixer segítségével keverd össze. Köralakú tortaformában süsd meg. Amikor kihűlt, vágd 3 lapba.
A krémhez főzz meg 2 csomag vaníliás pudingport 6 dl tejjel. Várd meg, amíg kihűl. Addig keverd habosra a 25 dkg margarint a cukorral, majd keverd a kihűlt pudinghoz. A feléhez keverd hozzá az instant kávéport.
Az alsó lapot kend meg a vanília ízű krémmel, tedd rá a középső lapot, amit kenj meg a kávés krémmel. A torta tetejét és oldalát vond be a keményre vert tejszínnel, majd az oldalát szórd meg tortadarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.