Elkészítés: A céklákat megmosom, alaposan, hogy ne maradjon rajtuk homok. Sütőbe rakom, és puhára sütöm úgy, hogy egy pici vizet aláöntök, vagy egészben megfőzöm őket (ez gyorsabb, de levesesebb marad a cékla, ezért több munka lesz majd vele). A főtt/sült céklát összeturmuxolom a főtt tojások fehérjéjével. Ha főztem a céklát, akkor a levét turmikolás után hagyom lecsepegni. A tojássárgákat összekeverem a fűszerekkel, sóval, mustárral és az olívaolajjal, végül hozzákeverem a joghurtot/tejfölt. Lehet beletenni 2 evőkanál natúr sajtkrémet, mascarponét is. A tojássárgás keveréket összekeverem a céklával. Hidegre teszem, és ha lehűlt, beletöltöm a sonkaszeletekbe. Egészséges és nagyon finom előétel. Pikáns egy pici tormával is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.