A hagymákat megpucolom, aprítom. A paprikákat felkarikázom, a paradicsomokat negyedelem, a petrezselymet felvágom.
Egy nagy serpenyőben kolbászzsíron a hagymát megdinsztelem, hozzáadom a paprikát, majd a paradicsomot és a petrezselyem szárát. Beleteszem a babérlevelet, fűszerezem. Közben a kolbász héját lehúzom, felszeletelem.
Beleöntöm a babot, a vörösbort, beleszórom a petrezselymet.
Tálaláskor szedek egy tányérra a chilis babból, dekorálom petrezselyemmel és chilivel. Kovászos barna kenyérrel fogyasztom vörösbor kíséretében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.