A lisztet, a tejet, a tojás sárgját, a cukrot és a sót alaposan összekeverjük.
Az egyik felébe teszünk 1 ek. kakaót, majd 30 percig kelesztjük.
Egymásra tesszük a két tésztát, úgy hogy a fehér legyen alul. Ezután téglalap alakúra nyújtjuk, hosszában félbevágjuk, feltekerjük, majd összetekerjük a két tésztát.
Beletesszük a tepsibe, kelni hagyjuk körül-belóül 30 percig, aztán egy tojással megkenjünk és előmelegített sütőbe 180°C-on megsütjük.
A maradék tojásba teszünk egy kanál cukrot, amivel újra átkenjük a kalácsot még mielőtt teljesen megsülne, majd visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.