Főzd meg a tésztát egy fazék sós vízben a csomagolásán magadott utasítás szerint, szűrd le, és a főzővízből tegyél félre egy bögrére valót.
Közben hosszában szeleteld fel a cukkinit, majd aprítsd tovább hosszú gyufaszálakra.
Tegyél fel közepes lángra egy nagy méretű, tapadásmentes serpenyőt 1 evőkanál olívaolajjal, és szórd bele a cukkinit. Pirítsd 4 percig, rendszeresen megrázogatva, eközben vágd finomra a mentaleveleket, majd keverd az edény tartalmához.
Keverd a leszűrt tésztát a cukkinis edénybe egy löketnyi főzőlével együtt. Reszeld rá a parmezánt meg egy kevés citromhéjat, facsard hozzá az egész citrom levét, jól forgasd át, és fűszerezd tökéletesre tengeri sóval és fekete borssal.
Tálald ki, szórd meg finomra reszelt parmezánnal és locsold meg 1 kávéskanál extraszűz olívaolajjal, mielőtt hozzáláttok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.