A csirkemellet kockára vágjuk, megforgatjuk a fűszersóban, majd a lisztben.
Egy serpebnyőbe felhevítjük a zsíradékot és megpirítjuk rajta a csirkemellet. Addig sütjük, amíg pirosra nem sül.
Az alaplével felöntjük a csirkét, fedő alatt főzzük kb 15 percig, aztán hozzákeverjük a citromlevet, a tejszínt, végül a fehérbort és puhára főzzük.
A spagettit a csomagoláson található előírás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Összekeverjük a tejszínes csirkemellel, bazsalikommal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.